Michał Jaczyński, Recepcja twórczości Władysława Żeleńskiego w latach 1857–1939, Kraków 2017 - Zieziula, Grzegorz (Muzyka, 2019)
Recenzja książki Michała Jaczyńskiego Recepcja twórczości Władysława Żeleńskiego w latach 1857–1939, Kraków 2017