Adam Jarzębski, Concerti e canzoni i inne kompozycje / and other works, ed. Marcin Szelest, Warsaw 2021 - Toffetti, Marina (Muzyka, 2023)
Recenzja edycji: Adam Jarzębski, Concerti e canzoni i inne kompozycje / and other works, wyd. /ed. by Marcin Szelest, Warszawa, Institute of Art, Polish Academy of Sciences / Instytut Sztuki Polskiej Akademii Nauk, 2021 (Monumenta Musicae in Polonia, Opera Omnia, Seria Series II).