Marcin Mielczewski, Koncerty wokalno-instrumentalne / Vocal-instrumental concertos, wyd. / ed. Barbara Przybyszewska-Jarmińska, t. / vols. II/1–II/2, Warszawa 2018–2019 - Bebak, Marek (Muzyka, 2020)
Recenzja książki: Marcin Mielczewski, Koncerty wokalno-instrumentalne / Vocal-Instrumental Concertos, wyd. Barbara Przybyszewska-Jarmińska, t. II/1–II/2, Warszawa 2018–2019