Ewa Bielińska-Galas, Introity o świętych w polskiej tradycji średniowiecznej, Lublin 2017 - Wiśniewski, Piotr (Muzyka, 2018)
Recenzja książki: Ewa Bielińska-Galas, "Introity o świętych w polskiej tradycji średniowiecznej", Lublin 2017