Vladimír Maňas, Nicolaus Zangius: hudebník přelomu 16. a 17. století. Na stopě neznámému, Brno 2020 - Rzepka, Sonia (Muzyka, 2021)
Recenzja ksiązki: Vladimír Maňas, Nicolaus Zangius: hudebník přelomu 16. a 17. století. Na stopě neznámému, Brno 2020