Szymon Paczkowski’s comments on Steven Zohn’s review - Paczkowski, Szymon (Muzyka, 2019)
Komentarz Szymona Paczkowskiego do recenzji Stevena Zohna książki Polish style in the music of Johann Sebastian Bach