Odpowiedź na recenzję książki „Polska krytyka jazzowa XX wieku. Zagadnienia i postawy” - Ciesielski, Rafał (Muzyka, 2021)
Odpowiedź autora na recenzję książki „Polska krytyka jazzowa XX wieku. Zagadnienia i postawy” autorstwa Magdaleny Dziadek, opublikowaną w Muzyce 66 (2021) nr 2, s. 177–181.