„Musicae Scientiae” 22 (2018) nr 1 [wydanie specjalne pt.] „Creative Conceptual Blending in Music”, red. Emilios Cambouropoulos, Danae Stefanou, Costas Tsougras - Kostka, Violetta (Muzyka, 2021)
Recenzja czasopisma: Musicae Scientiae 22 (2018) nr 1 [wydanie specjalne pt.] „Creative Conceptual Blending in Music”, red. Emilios Cambouropoulos, Danae Stefanou, Costas Tsougras